Terugblik

De Brinkdagen  2019 liggen weer achter ons. Wij als creatieve commissie kijken terug op een geslaagd project. Er zijn in totaal 52 objecten gemaakt. Tevens kunnen  jullie het jury rapport lezen. Wij waren erg blij met deze deskundige jury, nogmaals dank voor jullie inzet. U kunt het Jury rapport hieronder lezen.

Op de Brink staat ons insektenhotel, we kregen bij het installeren al hele leuke reacties. Wij hopen dat hiermee de bijtjes, vlinders en kleine beestjes voor altijd in ons dorp zullen blijven. 

Er zijn foto’s gemaakt van de prijs uitreiking, jeu de boule en de Brinkdagen met het knutselen. (Alle foto's zijn verwerkt in een kleine film van 4 minuten. Vanwege privacy redenen zet ik de link naar de film niet openbaar op de site, maar stuur ik hem in een mailing naar allen die ook het Zeegser Loopje ontvangen, Joke)

Wij kijken al weer uit naar volgend jaar en horen graag jullie suggesties.

Namens de creatieve commissie,

Anneke Joosten

De publieksprijs ging naar Anneke en Gert Jan Joosten, gefeliciteerd!!!

Jury rapport

De jury bestond uit: Jantina Ottema, Simone van der Sijs en Robert van der Kroef.

De eerste prijs ging naar Mies van het Hout, Zeegsersteeg

De muggen zijn fijn, subtiel en toch zo opvallend op de foto. Net als in het echt zie je ze niet gelijk als je langs loopt..... Tot het bijna te laat is....... :).

Bij de oprit vinden we het passen dat het meerdere muggen zijn. We vinden ze ontzettend mooi en origineel gemaakt.

De tweede prijs ging naar de familie Bos, Veentjesweg

Een groots gebaar boven in de bomen. Jullie zijn niet bang geweest om aan een ambitieus project te beginnen èn .......  af te maken! Een speelse compositie zoals ze zijn opgehangen. Mooi gebruik gemaakt van een mengsel van natuurlijke materialen en felle kleuren.

De derde prijs was voor Annemarie Bokma, Schipborgerweg 

Het midden tussen een draak en een vleermuis. Mooi afgewerkt, eenvoudige materialen en je kunt er niet omheen op de Brink. Een eye-catcher waar flink wat aandacht en werk in heeft gezeten. Een soort vlieger en wie weet vliegt hij nog weg als ‘Zeegse ziet ze vliegen’.